UA MarketКиївFARKOP-UA.COMСтаттіТягово-зчіпні пристрої (фаркопи) від компанії IMIOŁA HAK-POL
Меню каталогу
Інформ. сторінки

Тягово-зчіпні пристрої (фаркопи) від компанії IMIOŁA HAK-POL

Компанія IMIOŁA HAK-POL (Іміола Хак-Пол) була заснована в 1991 р. та спеціалізується на виробництві тягово-зчіпних пристроїв (фаркопів, буксирувальних гаків) для більш ніж 500 моделей легкових малотонажних автомобілей та автофургонів.

Вся продукція компанії виготовляється на високотехнологічному обладнанні та на верстатах з числовим програмним управлінням (ЧПУ).

Для забезпечення якісного зовнішнього покриття, тягово-зчіпні пристрої проходять ретельне очищення та попередню обробку поверхні, після чого покриваються якісною поліефірною фарбою.

Усі фаркопи виробника HakPol мають сертифікат відповідності та тестуються різним навантаженням, а також проходять тест на витривалість металу. Продукція IMIOŁA HAK-POL також має необхідні гомологації Е20. Для фаркопів даного виробника проводилася сертифікація в Україні згідно стандартів ДСТУ.

Діаметр зчіпної кулі, згідно міжнародного стандарту ISO, складає 50 мм. Фаркопи мають різні варіанти кріплення буксирувального гака:

- умовно-з'ємний гак, що кріпиться на двох болтах;

- швидкоз'ємний вертикальний автомат (гак кріпиться за допомогою спеціального механізму та замикається індивідуальним ключем);

- торцевий гак;

- фаркопи зі швидкоз'ємною квадратною вставкою.

Тягово-зчіпні пристрої IMIOŁA HAK-POL продаються в більшості європейських країн, що підтверджує їхню якість та затребуваність споживачів.

01 січня 2021
© 2014 - 2024 FARKOP-UA.COM Поскаржитися на зміст
Створення інтернет магазину самостійно
Сайт створений на платформі UA MarketUA Market